הצגה מוצלחת של רעיון לאפליקציה ליזמים

אנו חיים בעידן שבו הרבה מאוד אנשים מנסים את מזלם באומה של הסטארט אפ, עם יצירה של חברות הזנק חדשות כל הזמן. נכון להיום זה די ברור לראות כי לא מעט חברות עשו את ההון שלהן על ידי פיתוח של אפליקציה נהדרת שלה יש קהילה גדולה מאוד של משתמשים בכל העולם, והרצון הזה לעשות את האקזיט הבא מביא לחיפוש של יותר מרעיון נהדר עבור בניית אפליקציה, כי האיתור של חברות שאותן ניתן לגייס בתור אלה שמבצעות את ההשקעה הכספית של הפיתוח שלב אחד קדימה.

איך בדיוק ניתן לבצע הצגה מוצלחת של אותו רעיון נפלא ככל שיהיה עבור אפליקציה מול יזמים בפגישה הרת גורל? כאן צריכים לפעול באופן שיכול לשנות את הבחירה לטוב ולרע.


איך מגייסים הון בהצלחה

זו שאלת השאלות עבור כל סוג של יזם שרוצה לפתח הלאה רעיון שהוא הגה. איך מביאים רעיון בצורה שתהיה שיווקית ומאוד ברורה כאשר הוא לא יותר מרעיון מנוסח בצורה מעולה ומפורטת למדי? פעם זה היה מאוד נכון לקבוע פגישות עם חברות שאיתן רוצים לעשות עסקה ולגייס אותן בתור קבוצה של משקיעים ברעיון הגולמי הנהדר, עם יצירה של מצגת פאוור פוינט  שבה מנסים להמחיש את השימושיות של האפליקציה שאותה רוצים לפתח עוד הלאה עד למוצר המוגמר. והיום? המחשה מלאה היא כזו שתיצור את ההבדל בין גיוס כסף והחיבור של המשקיע ליוזמה.


יצירת דמו להצגה בפני משקיעים

פיתוח של הדמיה של אפליקציה היא דרך נוספת עבור יצירה של המחשה הכי ריאלית שאפשר, עבור האפליקציה שאותה רוצים לפתח, ועבורה צריכים את ההירתמות של בעלי הכסף להשקעה. זוהי למעשה יצירה של דמו עבור הרעיון לאותה אפליקציה עם מסכים שונים של האפליקציה שביניהם ניתן לנווט ולחוש באופן הכי ריאלי כיצד האפליקציה הסופית אמורה להיות ברגע של פעולה על ידי המשתמש, ממש כמו הדבר האמיתי. יצירה של הדמיה זה אקט של שיווק אקוטי עבור גיוס המשקיעים, ואם רוצים לעשות מכירה חייבים לנקוט בצעד הכי ברור והכי מגרה לנקיטה של פעולה.

המידע באדיבות אתר https://www.shtibel.com/